En duktig målare i Umeå

Hej på er allesammans och välkomna åter till bloggen. Jag hoppas att er vecka har varit bra och att ni nu så här på fredagen ser fram mot den stundande helgen. Det ska bli skönt med ett par dagars ledighet från jobbet och helgen inleder jag på ett trevligt sätt genom ett skriva lite här i bloggen. Jag ska prata med er om en målare i Umeå som har målat om huset, en målare som jag känner mig väldigt nöjd med och som jag därför hade tänkt mig att rekommendera till er som är i behov av en sådan.  

Denne målare i Umeå som jag anlitade heter Joel Stark. Det är han som äger och driver det här företaget. Han har arbetat länge inom branschen och att jag valde att anlita honom och ingen annan målare i Umeå beror på att jag fick rekommendationen till att anlita honom av en av mina bästa vänner som också fått hjälp med att måla om invändigt och att tapetsera och hon var väldigt nöjd med hjälpen. Nu när jag själv har fått hans hjälp och med ett resultat som jag känner mig så nöjd över så tänker jag att precis som jag fick rekommendationen till att anlita Färgstark Måleri i Umeå så vill jag ge er en rekommendation på denne målare i Umeå. Ni som behöver kvalitativ hjälp inom måleri ska veta om att ni kommer att få den hjälp som ni behöver om ni vänder er till Joel Stark på Färgstark Måleri Umeå AB. Han kan utföra de flesta slags jobb inom måleri och dessutom till humana priser som står sig väl i konkurrensen. Har du någon fråga kan du alltid höra av dig till honom och kontaktuppgifterna hittar du på hemsidan som du kommer till genom länken som finns här i texten. 

Du gillar kanske också...