Jag bröt foten – fick god städhjälp

God kväll på er alla läsare och riktigt trevligt tycker jag, att du tar dig tid att läsa i bloggen. Idag ska jag berätta om vilken bra hjälp jag har fått av en städfirma som heter KRIL Städ Service. Oturligt nog ramlade jag på ett halt löv i höstas. Det gick blixtsnabbt, så fick jag en fotledsfraktur. Jag blev väldigt begränsad i vad jag kunde göra och var mest hemma i lägenheten här i Linköping, med en värkande fot. Det är tur att Facebook och Instagram finns, för det blir lätt långtråkigt att vara hemma, sjukskriven från jobbet. Städningen var besvärlig tills jag bestämde mig för att anlita denna firma som hjälper till med städ i Linköping. De kom hem till mig och städade så bra. Jag är riktigt imponerad av hur snabbt och effektivt de städade, och lämnade efter sig ett välstädat, väldoftande och dammfritt hem. Till en låg kostnad. 

  

Det finns många oseriösa inom branschen och också svart arbetskraft. Vem skulle jag välja? Absolut inte svart arbetskraft! Min granne Siv berättade hur nöjd hon varit de gånger KRIL Städ Service städat hemma hos henne. Jag valde samma firma och det var ett bra beslut. Till alla er som finns Linköping eller i dess närliggande orter och som behöver ha hjälp med städa, säger jag bara, ta hjälp av detta företag! 

 

De arbetar miljövänligt och effektivt med bra och miljövänliga produkter. Både privatpersoner och företag kan få hjälp med olika typer av städning. Nu är gipset borta sedan ett par veckor och nog klarar jag att städa själv. Men eftersom det blir så billigt med ROT-avdraget, kommer jag nog ändå att ta hjälp av KRIL Städ Service fler gånger. Detta kan jag verkligen rekommendera er att göra också. 

Du gillar kanske också...